Transmetuar më 01-06-2023, 09:04

Është gjetur trupi i pajetë i i 22-vjeçarit Valentin Nikolli, i cili u mbyt dje në lumin Mat.

Valentin Nikolli u mbyt dje në lumin Mat teksa po peshkonte me dy shokët e tij, i riu u fut për tu larë por rrjedha e fortë e ka marrë me vete.

Shokët e tij kanë arritur ta shikojnë për disa minuta dhe më pas ju ka humbur nga shikimi për shkak të rrjedhjes se fortë të lumit.

Kërkimet u kryen jo vetëm nga polumbarët por dhe policia dhe në ndihmë ju kanë ardhur shumë banorë të zonës.