Transmetuar më 29-05-2023, 19:30

Këtë të dielë startoi në emisionin “E Diell” rubrika “1 herë mat” ku falë dedektives Shkënda Lili persona të ndryshojnë zbulojnë tradhtinë e partnerëve të tyre.

Në puntatën e parë bëhej fjalë për një grua e cila zbuloi tradhtinë e bashkëshortit me shoqen e saj të ngushtë.

Ajo kërkoi që të qëndronte anonime sepse ishte personazh i njohur e po ashtu edhe bashkëshorti i saj ishte shumë i rëndësishëm.

BISEDA

Shkënda: Lëre këtë pjesë se na përket neve, ne në hotele nuk futemi dot, se janë zona private

“Po si do ta kuptojmë ne o Shkënda që janë bashkë? Se ata dhe mund të nxjerrin ndonjë arsye pastaj”

Dedektija Shkënda Lili ndan grupin e punës duke i treguar të gjithë itinerarin e vendeve dhe rrugëve ku kalon objektivi si dhe shoqja e ngushtë e gruas që ka bërë akuzën.