Transmetuar më 06-05-2023, 08:51

Monedha e eurozonës shitet sot me 111.6 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 101.4 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 127.4 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 75.8 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 113.2 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.76 lekë.