Transmetuar më 01-05-2023, 08:49

Monedha e eurozonës shitet sot me 111.5 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 101.4 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 126.8 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 76 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 113 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.75 lekë.