Transmetuar më 28-04-2023, 09:04

Sot, më 28 prill 2023, dollari amerikan blihet me 100.3 lekë dhe shitet me 101.3 lekë.

Euro blihet me 110.7 lekë dhe shitet 111.4 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 124.5 lekë dhe shitet me 126 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 111.6 lekë, ndërsa në shitje me 112.5 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 73.2 lekë dhe në shitje me 75.7 lekë.

Për më tepër shihni tabelën e mëposhtme: