Transmetuar më 15-04-2023, 09:01

Sot, më 15 prill 2023, dollari amerikan blihet me 102.1 lekë dhe shitet me 103.1 lekë.

Euro blihet me 112.5 lekë dhe shitet 113.1 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 126.6 lekë dhe shitet me 128 lekë.

Këmbimi valutor 15 prill 2023/ Euro sërish në rënie, po me

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 113.8 lekë, ndërsa në shitje me 114.7 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 76 lekë dhe në shitje me 78 lekë.