Transmetuar më 13-04-2023, 08:02

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do të blihet me 102.5 lekë dhe do të shitet me 103.6 lekë.

Monedha evropiane do të blihet me 112.8 lekë dhe do të shitet me 113.4 lekë.

Franga zvicerane sot do blihet me 113.8 lekë dhe do shitet me 114.7 lekë, ndërsa paundi britanik do blihet me 127.6 lekë dhe do shitet me 128.8 lekë.