Transmetuar më 09-04-2023, 09:36

Monedha e eurozonës shitet sot me 113.1 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 103.9 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 128.7 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 78.5 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 114.2 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.79 lekë.