Transmetuar më 21-08-2022, 22:59

Greqi- Mes Turqisë dhe Greqisë vazhdojnë tensionet.

Dy drone turq kanë kryer 51 shkelje të hapësirës ajrore greke këtë të dielë.

Protothema shkruan se siç njofton GEETHA, dronët turq kanë lëvizur në Egjeun Qendror dhe Juglindor dhe kanë vijuar me dy shkelje të rregullave të trafikut ajror në FIR Athinë.

Sipas GEETHA, avionët turq janë identifikuar dhe kapur në përputhje me rregullat ndërkombëtare, sipas praktikës standarde.