Transmetuar më 29-07-2022, 20:52

Jalë- Shqipëria nuk ka plazhe të posaçme për turizëm topless apo nu*do.

Por mjaft turistë të huaj nuk kanë komplekse të vishen e zhvishen në publik.

Shqiptarët, edhe pse kanë përparuar, sërish i konsiderojnë tabu gjëra të tilla. Veçanërisht në sy të fëmijëve.

Një turiste e huaj ka ndërruar pjesën e sipërme të bikinit dhe ka dalë për një moment topless përballë pushuesve shqiptarë që ishin të pranishëm aty.

Por askush nuk i ka bërë zë turistes. Ose u ka ‘pëlqyer’ ekspozimi, ose nuk kanë pasur kurajon t’i thonë ‘stop’, nuk lejohet. Edhe rojet e plazhit nuk kanë ndërhyrë.

Videon mund ta shikoni këtu.