Transmetuar më 19-07-2022, 15:07

TIRANË- Hapja e negociatave Shqipëri-BE ishte një lajm i gëzuar për shqiptarët.

Dy policë u kapën duke u puthur brenda mjetit të tyre sot në Tiranë.

Uniformat kishin parkuar mjetin në një rrugicë dhe po shijonin njëri-tjetrin.

Nuk dihet nëse ata u gëzuan për çeljen e negociatave apo këto momente nuk kishin spak lidhje me këtë fakt.

Ja foto e siguruar nga JOQ: