Transmetuar më 21-06-2022, 19:37

Tiranë- Sara Berisha dhe Pajtimi i njohur si DJ PM ndodhen me pushime së bashku. Postimet në rrjete sociale nuk kanë munguar dhe teksa kanë darkuar në një restorant, Pajtimi është ankuar.

Ai ka postuar një video të Sarës dhe shkruan me humor: “Ndoshta paguan ndonjëherë edhe kjo”.

“Nuk po jap koment, faleminderit”, i përgjigjet Sara.'Ndoshta paguan ndonjëherë dhe kjo', DJ PM ankohet për