Transmetuar më 04-12-2018, 23:08

Nëse do të nisemi të shohim fotot e dikujt në rrjetet sociale, thuajse të gjitha imazhet janë të kontrolluar, madje dhe të kaluara në filtra.

Na ndodh që të takohemi me një person që kemi njohur nëpërmjet rrjeteve sociale dhe kuptojmë se ata janë shumë ndryshe në realitet, aq sa e kemi të vështirë të besojmë se bëhet fjalë për të njëjtin njeri.

Në fotot e përzgjedhura mund të kuptojmë se sa shumë ndryshojnë njerëzit nga jeta reale dhe rrjetet sociale.

Shikoni fotografitë më poshtë dhe shihni sa shumë ndryshon një njeri varësisht pozës në foto.