Transmetuar më 12-08-2018, 15:37

Peshorja, e lindur nga 23 shtatori deri më 22 tetor, simbolizon ekuilibrin dhe paqen.

Duan të ndihmojnë njerëzit, kujdesen për miqtë dhe familjen e tyre.

Atyre nuk i pëlqejnë konfliktet dhe bëjnë gjithçka që të mos ndodhin.

Ata e duan paqen dhe duan që drejtësia të mbretërojë.

Megjithatë, vlera e tyre është gjithashtu pika e dobët e tyre, pasi ata nuk mund të thonë “jo” dhe të tjerët e shfrytëzojnë atë.

Peshoret janë njerëz të këndshëm, të relaksuar dhe të dashur.

Ata nuk kanë shumë miq, por për ta llogaritet proverbi “Pak, por saktë”.

Në çift, Peshorja është një partner fantastik dhe besnik. Le të shohim pse:

Atyre nuk u pëlqen të jenë sipërfaqësorë, kështu që kur ata angazhohen me një person ata japin gjithçka më të mirë nga vetja./a.k/noa.al/