Transmetuar më 08-09-2023, 12:52

Pesë këshilla për të shmangur dështimin e një takimi të parë. Këshilla nr 1: Mos vishnj rroba të reja!

Takimi i parë … Një eksperiencë stresuese, por në të njëjtën kohë, e bukur dhe emocionuese.

Të shkosh në një takim të parë me dikë do të thotë që së fundi një derë është mbyllur dhe ju jeni gati të hapni derën tjetër.

Pavarësisht stresit të takimit të parë, procesi i njohjes së një personi dhe krijimit të ngadalshëm të lidhjes me të, (nëse përputhet), është shumë interesant.

Sigurisht, le të jemi të sinqertë. Shumë gjëra mund të shkojnë keq në takimin e parë…

Sidoqoftë, nuk duhet të keni fare frikë. Ne si gjithmonë jemi këtu për t’ju folur për sekretet e takimit të parë!

Megjithatë, nëse jeni përgatitur siç duhet, mund të përballoni gjithçka. Dhe ne nënkuptojmë GJITHÇKA.

në.gr revistë

GRUPI ATIKA DANIEL SYRIZA

Pesë këshilla që takimi i parë të mos... shkojë keq

MARRËDHËNIE SEKSUALE30 korrik 2023 | 22:21 Pesë këshilla për të shmangur një takim të parë të keq Kini kujdes të… keni

Sintaksa IN

A A

Inside Stories

Monako e Bayou, TIF e parë pa hapje, lëvizja mat e GEK TERNA dhe goli i Energean.

Monako e Bayou, TIF e parë pa hapje, lëvizja mat e GEK TERNA dhe goli i Energean.

Ndriçoj

Haiti, një dramë pa fund Haiti, një dramë pa fund

Lekkas: Deri në vitin 2030 do të ketë 300 milionë refugjatë klimatikë Lekkas: Kostoja e theomenia në Thesali kalon 1 miliard euro

Tragjedi në Pire: Në Kretë trupi i Antonis - Sot e premte 8/9 lamtumira e fundit Në Kretë trupi i Antonis – Sot lamtumira e fundit

Takimi i parë … Një eksperiencë stresuese, por në të njëjtën kohë e bukur dhe emocionuese. Të shkosh në një takim të parë me dikë do të thotë që kohët e fundit (ose jo shumë kohët e fundit) një derë është mbyllur dhe ju jeni gati të hapni derën tjetër.

Pavarësisht stresit të takimit të parë, procesi i njohjes së një personi dhe krijimit të ngadalshëm (nëse përputhet) me të është shumë interesant.

Sigurisht, le të jemi të sinqertë. Shumë gjëra mund të shkojnë keq në takimin e parë…

Sidoqoftë, nuk duhet të keni fare frikë. Ne si gjithmonë jemi këtu për t’ju folur për sekretet e takimit të parë!

Megjithatë, nëse jeni përgatitur siç duhet, mund të përballoni gjithçka. Dhe ne nënkuptojmë GJITHÇKA.

1.Bëni një playlist që tju karikojë

Muzika ka fuqi. Aq më tepër në psikologjinë tonë. Pra, nëse ndiheni sikur nuk keni shumë oreks apo energji, apo gjithsesi dëshironi të gëzoni veten, nuk mund të mos zgjidhni këngët e duhura ndërkohë që jeni duke u përgatitur për të dalë.

2.Mos vishni rroba të reja

Gjëja më e mundshme është të shkoni dhe të zgjidhni një set të lezetshëm, nga dyqanet që të gjithë i njohim. Megjithatë, nuk mund të jeni të sigurt nëse ato ju përshtaten apo nëse janë të rehatshme. Zgjedhja më e mirë në këto raste është të zgjidhni diçka të sigurt, e cila ju nxjerr në pah dhe në të njëjtën kohë ju përfaqëson. Ndaj vishni diçka që e keni provuar që ju rri mirë dhe mos eksperimentoni për takimin e parë.

3.Gjeni një vend që ju bën të ndiheni rehat

Disa njerëz kanë vende specifike ku shkojnë në takimet e tyre të para. Lokalet dhe zonat që ata i njohin mirë dhe i preferojnë. Dhe kjo është gjë e mirë, por për ne që duam që çdo herë të jemi të veçantë, kjo bëhet e mërzitshme. Megjithatë, e pranojmë se ato ju ofrojnë një ngushëllim, për momentet kur mund të ndiheni në siklet ose diçka nuk shkon.

4.Thuaj jo teprimeve dhe ndalo së tepërmi analizimin e fjalëve dhe gjërave

Të gjithë e kemi bërë këtë gabim. Le të mendojmë për detajet më të vogla. Megjithatë, nuk ka asnjë arsye për t’u përpjekur të parashikoni se si do të shkojë një takim. Në këto raste është më mirë t’i lini gjërat të rrjedhin vetë…

5.MOS kërkoni këshilla nga kushdo

Me shumë mundësi, do të hutoheni nga këshillat e shumta. Sidomos nëse vijnë nga njerëz të ndryshëm. Gjithkush ka preferencat e veta, megjithatë personi që do të jetë me ju në takim ka një arsye për të zgjedhur ju dhe për këtë arsye dëshiron të dijë dëshirat tuaja dhe sjelljet tuaja. Jo ato që ju janë sugjeruar/këshilluar. /noa.al