Transmetuar më 07-08-2023, 22:21

Në Lezhë qentë e rrugës janë kthyer në një rrezik të madh për qytetarët.

Mbrëmjen e sotme, 4 qen rruge kanë sulmuar një burrë që po udhëtonte me motor në zonën e Kallmetit.

Qentë e kanë rrëzuar nga motori burrin dhe kanë nisur ta sulmojnë.

Një banor i zonës i ka shkuar në ndihmë burrit i cili është sulmuar nga këmbët nga grupi i qenve, ndërsa ambulanca ka mbërritur në vendngjarje.