Transmetuar më 17-05-2023, 19:57

KOSOVË- Pas deklaratës së Zhaklin Lekatarit, një reagim ka ardhur edhe nga deputeja e Kosovës Ganimete Musliu. Si shumë personazhe të tjerë edhe Musliu i është përgjigjur ashpër Lekatarit, duke pyetur se si mund të ndihet e sigurt në atdheun e dhunuesve të 20.000 grave dhe vajzave të Kosovës duke shtuar se Zhaku urrejtje po mbjell, edhe atë do të korrë.

“Feministja” Zhaklina thotë se ndjehet e sigurt në atdheun e dhunuesve të 20.000 mijë grave e vajzave të Kosovës dhe jo vetëm. Thotë se ndjehet e sigurt atje sepse nuk ka shqipe!! Çfarë problemi ka me shqipet kjo grua? Urrejtje po mbjell, urrejtje do korrësh, prandaj rri në Beograd Zhaklina, sepse me ata ke të përbashkët gjuhën e urrejtjes ndaj shqipeve. Zot shpëto shqipet nga feministet si Zhaklina.”-u shpreh Musliu.

Zhaklin Lekatari është bërë virale në rrjet pas vizitë së saj në Serbi, ku në një postim ajo shkruante se ‘është e sigurt në Serbi se nuk ka shqipe’. Postimi i saj ka sjellë reagime e kritika nga personazhe të njohur.