Transmetuar më 21-04-2023, 08:17

Mijëra besimtarë myslimanë mbushën mëngjesin e sotëm sheshin Skënberbej, ku u organizua ceremonia e faljes së namazit të Fitër Bajramit në Tiranë.

Ceremonia nisi rreth orës 06:00, ndërsa Namazi u fal në orën 06:40.

Ajo nis me leximin e kuranit, vazhdon me një ligjeratë, faljen e namazit dhe Hytbe.

Fitër Bajrami shënon për myslimanët fundin e muajit të shenjtë të Ramazanit.

Noa.al uron të gjithë besimtarët Gëzuar Fitër Bajramin!