Transmetuar më 14-03-2023, 23:54

Zbulohet vendimi i Zarfit të Zi të Vëllait të Madh.

Luizi, Kristi dhe Armaldo kanë shkuar në banjo të tre një veprim i pa lejuar sipas rregullores pasi atje nuk ka kamera vëzhgimi.

Për këtë arsye të tre janë penalizuar duke dalë në nominim.

Interesant mbetet fakti se cili prej tyre do dalë të shtunën.

Luizi u shpreh se ‘e kishte bërë qëllimisht për shkak të inateve të vjetra’. Ndërsa Armaldo u shpreh se ‘nuk e priste këtë thikë pas shpine’.