Transmetuar më 06-03-2023, 19:44

Vizita e kryeministres daneze, Mette Frederiksen në Tiranë, ku është takuar me homologun e saj, Edi Rama, është shoqëruar edhe me momente pikante, ndërsa ajo vizitonte zyrën e punës së kreut të qeverisë shqiptare.

Asaj, jo pak kureshti i kanë ngjallur pikturat në zyrën e Ramës. Fredriksen, është shprehur se nuk ka parë asnjëherë një zyrë të tillë e dizenjuar me piktura të bëra nga vetë kryeministri.

Dialogu

Kryeministrja daneze: Nuk kam parë kurrë një zyrë të tillë, do të jetë e vetmja në botë!

Edi Rama: Angela më tha të njëjtën gjë.

Kryeministrja daneze: I bën direkt në mur?

Edi Rama: Jo! Hidhen në kompjuter dhe pastaj murosen.

Kryeministrja daneze: Më pëlqejnë vizatimet!