Transmetuar më 05-03-2023, 20:45

Tiranë- PD vendos ´zyrtarisht se me kë do të garojë në zgjedhje.

Këshilli Kombetar ka vendosur që PD të shkojnë në zgjedhje lokale në koalicion me partitë të tjera opozitare.

Këshilli Kombëtar që hyrja ne zgjedhje për kandidatët e dalë nga primaret te behet me koalicion.

Vendimmarrja për llojin e koaliconit dhe partitë përbërëse të tij i lihen në dorë kryesisë së partisë.

Ndërkohe, pritet që PD të depozitojë ne KQZ kërkesën për regjistrimin në zgjedhje.