Transmetuar më 28-02-2023, 23:27

Tani, Nita, Kristi, Keisi dhe Armaldo janë më pak të pëlqyer nga publiku. Ata janë automatikisht në nominim. Bashkë me to, në nominim është edhe Ermiona.

Ermiona nuk e përmbushi me sukses misionin që iu dha nga Vëllai i Madh për pasojë ajo kaloi në nominim.

Këta të gjashtë janë të nominueshëm nga pjesa tjetër e banorëve. Tre prej tyre kalojnë sonte në televotim dhe njëri prej tyre lë shtëpinë të shtunën.

Ndërkohë, Luizi, Kiara, Olta dhe Dea janë banorët më të preferuar për publikun.