Transmetuar më 24-02-2023, 14:21

Historia me ish-partnerin, ishte rrëfimi i radhës që bëri Ermiona duke folur me Evën. Ajo u shpreh se e ka përjetuar shumë atë periudhë, pasi ish-partneri i saj nuk e kuptoi kurrë se si ishte ajo në të vërtetë.

Ermiona u shpreh se ai nuk e kuptoi asnjëherë tipin e saj, gjërat që kishte qejf, pasionet, dhe për këtë arsye vendosi që të ndahej nga ai.

Ajo shtoi se Shqipëria e ka ndjekur gjithmonë nga pas, me të gjitha paragjykimet që ka ky vend, ndonëse ajo prej vitesh jeton jashtë.

Ermiona i dha edhe një mesazh të gjitha vajzave dhe grave, duke u thënë se çdo gjë kalon nëse ato qëndrojnë të forta.