Transmetuar më 15-02-2023, 14:30

Tiranë- 6 muaj pas zhdukjes, sekuestrohen pasuritë e Ervis Martinajt.

Martinaj konsiderohej si ‘ish-mbreti’ i lojërave të fatit.

Lëvizja e autoriteteve ka ardhur më shumë se gjashtë muaj pas zhdukjes së Martinajt, teksa ende nuk dihet nëse është gjallë apo është vrarë.

Aksioni është përqëndruar në Lezhë dhe Fushë Kuqe, ndërkohë që në përfundim të tij do të bëhet edhe bilanci i pronave të sekuestruara.