Transmetuar më 15-02-2023, 09:05

Sot në tregun e këmbimit valutor një dollar amerikan do blihet me 107.7 lekë dhe do shitet me 108.6 lekë.

Euro edhe sot mbetet i pandryshuar, duke u blerë me 115.6 lekë dhe shitur me 116.2 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 130.5 lekë dhe shitet me 131.5 lekë.