Transmetuar më 14-02-2023, 21:37

“Big Brother VIP” do të shoqërojë dhe në ditën e të dashuruarve shqiptarët, si spektakli më i dashur.

Për ta festuar këtë ditë, vëllai i madh ka menduar një sërë surprizash të bukura për banorët por më e rëndësishmja, një vendim për nominimet.

Kështu, ditën e sotme nuk do ketë asnjë të eliminuar nga shtëpia, përveçse do të shpallen banorët më të preferuar të publikut.