Transmetuar më 01-02-2023, 10:47

Portugezi ka marrë me qira katet e fundit të rrokaqiellit “Four Seasons” për veten, familjen dhe të gjithë rrethin e tij.

 Per l'inizio della sua avventura con l'Al-Nassr, CR7 ha deciso di vivere in hotel, ma non uno qualunque. Ronaldo alloggia all'esclusivo Four Seasons di Riad

Për fillimin e aventurës së tij me Al-Nassr, CR7 ka vendosur të jetojë në një hotel, por jo në ndonjë të tillë dosido. Ronaldo po qëndron në ekskluzivitetin “Four Seasons” të Riadit.

Per sistemare famiglia ed entourage, ha deciso di occupare 17 suite nei piani più alti del lussuoso albergo 

Për të akomoduar familjen dhe shoqëruesit, ai vendosi të zërë 17 suita në katet e fundit të hotelit luksoz.

 La spesa è da capogiro: 285mila euro al mese. Una cifra comunque alla portata del campione portoghese, visto l'ingaggio da 200 milioni all’anno per due stagioni e mezzo che gli ha garantito l'Al-Nassr

Shpenzimi është marramendës: 285 mijë euro në muaj. Gjithsesi, një shifër brenda mundësive të kampionit portugez, duke pasur parasysh rrogën prej 200 milionë euro në vit për dy sezone e gjysmë që Al-Nassr i garantoi.

L’hotel si trova nel Kingdom Center, un grattacielo alto 267 metri nel cuore della capitale saudita. Le stanze sono arredate nel segno del lusso: letti, divani e poltrone sono in gran parte firmate 

Hoteli ndodhet në “Kingdom Center”, një rrokaqiell 267 metra i lartë në zemër të kryeqytetit saudit. Dhomat janë të mobiluara në mënyrë luksoze. Krevate, divane dhe kolltuqe janë kryesisht nag marka të mirënjohura.

Nella suite c’è spazio più che sufficiente per il lavoro e il relax: la "stanza" di Cristiano Ronaldo e famiglia ha ampie finestre che offrono una splendida vista sulla capitale saudita

Ka më shumë se sa hapësirë ​​në suitë për punë dhe relaksim. Dhoma e Cristiano Ronaldos dhe familjes ka dritare të mëdha që ofrojnë një pamje të mrekullueshme të kryeqytetit saudit.

 Il bagno da favola è stato completamente realizzato in marmo

Gjithashtu, në dispozicion të portugezit dhe familjes së tij është një dhomë ekskluzive multimediale, një lloj kinemaje personale.

 A disposizione del portoghese e della sua famiglia anche un'esclusiva sala multimediale, una sorta di cinema personale