Transmetuar më 28-01-2023, 13:18

Një nga personat që ka pësuar dëme kolaterale nga ‘çështja Dani Alves’ ka qenë Joana Sanz, bashkëshortja e futbollistit të akuzuar për sulm seksual dhe në burg prej një jave. Edhe në deklaratën e fundit të brazilianit, emri i saj u shfaq kur tha se mungesa e koherencës në fjalët e tij ishte për shkak se "kishte frikë të zbulonte në publik se kishte tradhtuar gruan e tij".

Vendimi i fundit i modeles ka qenë fshirja e të gjitha fotove që ka ndarë me brazilianin në Instagram. Pikërisht në këtë rrjet social, Joana ka denoncuar se po fyehet rëndë nga qindra përdorues. Aty ka publikuar pamje të ndryshme të mesazheve që merr. Disa prej tyre ngatërrohen me të se ishte partnere e Dani Alves dhe të tjerë për fshirjen e fotove të saj me brazilianin.

Në disa prej komenteve, ndjekësit e akuzojnë se “nuk ka turp” dhe se është “bashkëpunëtore e një përdhunuesi”. Por ka mesazhe shumë më të ashpra: "Të të mbështesim? As ato që i afrohen burrit tuaj për para nuk e besojnë këtë".

Përdorues të tjerë e fajësojnë se ka fshirë të gjitha fotot e saj me Dani Alves në Instagram: "Tani ju kërceni si miu i ndyrë nga anija që po fundoset, por çfarë mund të presësh, je një kur*ë e ndyrë”.

Në një pamje tjetër të ekranit mund të lexoni sa vijon: "Ti je një copë mu*i, burri yt është përdhunues".