Transmetuar më 20-01-2023, 22:15

Luizi nuk heq dorë nga Kiara edhe pse shumë herë i ka thënë asaj se e ka lodhur kjo situatë me të.

Kjo për shkak se ai është shumë i dhënë pas Kiarës, por ajo nuk ia kthen në të njëjtën mënyrë. Teksa banorët po luanin lojën ‘The Voice of Big Brother’, Luizi e puthi Kiarën dhe i tha se e don shumë atë.

Kiara nga ana tjetër nuk tha asgjë, por u shfry, duke nënkuptuar që e ka lodhur shumë kjo situatë me Luizin.