Transmetuar më 17-01-2023, 13:45

Në nominim në Big Brother VIP 2 janë L:uizi, Kiara, Ronaldo, Efi dhe Kristi.

Sonte është Prime e së mart♪7s dhe një nga banorët do largohet. Ka edhe një shans për kthim në biletë.

Duke parë lojën e gjithësecilit deri më tani cili nga banorët mendoni se do të lërë shtëpinë?