Transmetuar më 16-01-2023, 23:17

Luizi i kishte kërkuar banorëve që pjesën e buxhetit të tij ta kursenin pasi donte t’i blinte një dhuratë Kiarës. Por Tea e prishi planin. Kur erdhën ushqimet Luizi tha se këta e meritojnë tua hedhesh ushqimet në pishinë. Madje ai nisi të konsumojë nga ushqimet e banorëve. Tea e revoltuar u shpreh se ai nuk e meriton dhe se nuk është pjesë e buxhetit.

“Ky shkon dhe merr gjëra pa pyetur askënd”, u shpreh tea. Ndërkohë banorët kanë debatuar lidhur me mënyrën se si veprojë ajo në këtë rast.

Më tej Kristi ka ironizuar: Do marrë vitamina, s’do e kemi në dhomë se do hajë