Transmetuar më 16-01-2023, 22:36

Luizi i qëndron vazhdimisht pranë Kiarës. Në një moment Kiara e shtrirë në krevat shpërtheu në lot dhe shkaku ishin sulmet e Oltës, Kevinës dhe Teas.

Ndërsa po kalonte momente mërzie, i afrohet Luizi.

Kiara- Të kishe vënë frena kur u nxehe do ishim ndryshe.

Luizi- Të kisha vënë frena do isha aty cep, do isha kot. Do më kishin shkel me këmbë. Unë ky jam nuk ndryshoj dot. Më vjen keq që të mora edhe ty.

Kiara- Nuk më more ti mo, por thjesht u distancova unë se nuk më pëlqeu se bëri për vetë disa nga vajzat.