Transmetuar më 16-01-2023, 21:58

Gjatë disa debateve mes banorëve, të cilat vazhdojnë që nga ‘Prime-i’ i fundit, më kryesorët janë Luizi, Kejvina dhe Kiara, ku këto të fundit kanë ‘shpërthyer’ në lot. Pas Kirës, e cila u prek nga situata ku ndodhej për shkak të Kejvinës edhe kjo e fundit ka nisur të flasë me tone të larta nëpër shtëpi dhe ka nisur të qajë duke u shprehur:

Nuk më intereson… se si jam unë a i intereson njeriu ndonjëherë….

Që pas ‘Prime’-t ku ndodhi e gjithë kjo situatë shumica e banorëve i janë vënë kundër. ku njëra prej tyre është edhe Kejvina. Gjatë gjithë këtyre ditëve ironitë dhe debatet kanë vazhduar, por së fundmi në lidhje me këtë situatë është prekur edhe Kiara ku pak minuta duke qarë dhe ka shprehur disa fjale për Kejvinën.