Transmetuar më 16-01-2023, 19:33

Banorët janë kthyer kundër Kiarës, për faktin që ajo shoqërohet ende me Luizin, edhe pse ky i fundit ka ofenduar vajzat.

Tea reagoi me tone të ashpra, duke i thënë Kiarës se është femër dhe se nuk e kupton pse e mbron Luizin, pas të gjitha situatave që kanë ndodhur në shtëpi.

Të njëjtat tone përdori edhe me Luizin, duke i thënë mos ta shihte fare atë, por të shihte tokën.

Tea: Ky më shan mua moj. Je femër moj. Ti shkon e mbron. Përdor fjalor më të rëndë.

Luizi: Sje simpatike është gusto ime. Ik zhduku dil jashtë. Ik laj gojën kur të flasësh me mua. Thashë të drejtën.  Kam guston time. Thashë që nuk je simpatike. Ik laj ti gojën.

Tea-Nuk ka sharë asnjeri nga ropt.

Luizi: Nuk është fjalor femrash je bone ropt, ja bone nonën.