Transmetuar më 16-01-2023, 16:38

Ka nisur pak minuta më parë seanca e parë parlamentare për vitin 2023.

Në rendin e ditës do të jenë çështje proceduriale, si hapja e punimeve të sesionit të katërt të ligjislaturës së dhjetë, miratimin e procesverbalit të seancës plenare të datës 21.12.2022, e po ashtu disa njoftime.

Në fjalën hapëse kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla ka bër një bilanc të sesionit të kaluar dhe ndau disa prioritete të sesionit të ri.

3 pikat e rendit:

Hapja e punimeve të sesionit të IV të legjislaturës së X. Miratimi i procesverbalit të seancës plenare datë 21.12.2022. Njoftime