Transmetuar më 14-01-2023, 23:55

Mikela është e eleminuara e mbrëmjes së sotme nga Big Brother Vip 2.

Sipas vullnetit të qytetarëve, Mikela ishte konkurentja më pak e votuar.

Të gjithë  banorët dhanë emrin e Luizit si personi që duhet të lërë shtëpinë , por Arbana tha se ai është i pari që i shpëtoi eleminimit të sotëm.

Qëndrimi i tij në shtëpi shënoi dhe debatin e parë mes tij dhe Oltës.