Transmetuar më 14-01-2023, 14:11

Dea prej të martës po kryqëzohet në rrjet për frazën ”Unë nuk mund të jetoj me dikë që po vdes” ndërkohë ajo brenda mendon se i ka dhënë Luizit mbështjetje dhe kjo gjë do ta penalizojë…

Por nuk është kjo çështja.

Në TikTok po qarkullon një video e Dea Mishel e cila mban në dorë një thikë të madhe dhe kur Luizi kalon pranë saj ajo bën gjestin e nguljes duke ja drejtuar në bark.Duket sikur ai nuk e ka parë këtë veprim që për njerëzit jashtë është skandaloz dhe i rreziksh.

Ndiqni videon: