Transmetuar më 14-01-2023, 11:42

Po përhapet si ‘epidemi’ trendi i puthjeve në BBV2.

Pas Amosit me Dean, ka qenë Eni që në orët e vona të natës ka tentuar të puthë Mikelën.

Banorët ishin mbledhur në krevate dhe Eni në një moment thotë: Po putha Mikelën a do flini pastaj?

Banorët përreth janë dakort dhe nisin të thërrasin: Puthe, puthe!.

Eni afrohet të puthë Milkelën, por ajo e refuzon.

"Do duhet të dua unë e jo të ma marrësh ti mezor.