Transmetuar më 14-01-2023, 09:34

Prej kohësh ‘pëshpëritet’ se mes Dea Mishel dhe Amos Zaharia ka shkëndija dashurie.

Por që të dy, të paktën Dea, nuk e ka pranuar këtë shkëndijë.

Mirpo duket se gjithçka rodhi krejt natyrshëm në lojën e Digital Movie Night, kur ata u puthën me njëri-tjetrin.

Ja shihni videon: