Transmetuar më 13-01-2023, 19:18

Pavarësisht se nga dje Luizi i ka ndenjur afër, Kiara thot se qëndrimi i saj nuk ka ndryshuar.

“E falenderoj që u kujdes por nuk kam më besim”, u tha ajo banorëve.

Armaldo: Unë për vete nuk e fal gënjeshtrën e atij, duhet shumë kohë që ai të më japë prapë besim!

Kiara: E njëjta gjë dhe për mua, ai as nuk na ka vrarë e as nuk ka prerë që mos t’i kthejmë përgjiigje. E falenderoj që u kujdes por nuk kam më besim!