Transmetuar më 12-01-2023, 17:17

Ditën e sotme Olta dhe Luizi janë përfshirë në një debat të fortë sot me njëri tjetrin.

Luizi: Ti më ke frikë mua!

Olta: Po tallesh? Ti je frikacak! Unë po të kisha frikë nuk e bëja këtë diskutim tani me ty!

Luizi: Nëse unë do jem këtu të dielën ti ke për t’u penduar për ditën që ke hyrë në këtë shtëpi!

Olta: Domethënë ti po më kërcënon? Mirë se do e shohim!