Transmetuar më 09-01-2023, 19:27

Olta u ka treguar sot banorëve se ajo nuk është e martuar zyrtarisht me partnerin e saj me të cilin jeton në Spanjë dhe ka një djalë.

“Unë nuk jam e martuar, s’ më ka kërkuar ende, po pres ende”, thotë ajo.

Amosi: Pse nuk je e martuar?

Olta: Me letra jo, jam në të zezë.

Amosi: Po nuk e ke pasaportën?

Olta: Jo, po nuk e pati ai s’kam si ta kem unë!