Transmetuar më 09-01-2023, 11:42

Arrin 34 cm, ndërsa ka një perimetër rreth 20 cm

Ai ka penisin më të madh në botë, është mbi 50 vjeç dhe megjithatë – sipas fjalëve të tij – penisi i tij është ende në rritje!

Arsyeja për 52-vjeçarin Jonah Falcon, i cili ka penisin më të madh në botë dhe … po përballet me një sërë problemesh të reja – lidhet me molekulën e tij, pasi është ende në rritje dhe për rrjedhojë ka ndaluar së aplikuari disa pozicione në seks.

Duke folur në ‘My Massive C–k’ të Channel 4, njujorkezi që mban ‘titullin’ e burrit me ‘penisin më të madh në botë’ që nga viti 1999 tha se pavarësisht moshës së tij, penisi i tij është ende në rritje, duke rezultuar në një seri problemesh.

Problemet me të cilat përballet

Fillimisht ai përmendi se nuk mund të veshë më pantallona normale, por rroba të gjera me hapje të madhe përpara, që t’i përshtaten, por edhe të mos i duket organi gjenital, që të mos i vijë “shi” pyetjesh dhe sy kureshtarë.

Gjithashtu, 52-vjeçari, i cili ka një penis 34 cm dhe një perimetër rreth 20 cm, ka deklaruar se ky fakt i krijon probleme edhe në jetën e tij intime, pasi partneret nuk mund t’i bëjnë seks oral.

"Për disa arsye, është bërë më i madh deri në atë pikë sa nuk mund të bëj seks oral për shkak të perimetrit dhe marrëdhëniet seksuale kërkojnë penetrim shumë të ngadaltë”, tha ai.

“Një tjetër anë negative, është se e kam më të vështirë të arrij një ereksion normal, megjithëse ky është një funksion i moshës, mendoj”, shtoi ai.

“Kam bërë seks me yje por’no dhe aktorë fitues të Oskarit”

Megjithatë, Jonah Falcon është mirënjohës për penisin e tij të madh, pavarësisht problemeve që ka ose vazhdon të përballet.

Në veçanti, ai pohon se ka pasur shumë eksperienca, ndërsa ka një jetë të pasur intime, pasi ka fjetur me yje të njohur por’no, si dhe me aktore fituese të çmimit Oscar.

“Kam bërë seks me yje por’no dhe aktore fituese të Oskarit”, tha ai, duke shtuar me humor se “nuk ishte Meryl Streep”.

“Është një kompliment i vërtetë kur aktorët dhe yjet e por’nos thonë se jam më i talentuari nga të gjithë partnerët që kanë pasur”, ka thënë ndër të tjera ai.

Por 52-vjeçari pohon se tani është i kujdesshëm ndaj njerëzve që i afrohen, pasi mendon se duan të bëjnë seks me të sepse ai ka një penis të madh.

“Ndonjëherë më duket sikur po flasin me mua dhe mendoj se ata tërhiqen vetëm nga madhësia e veglës sime”, përfundoi Jonah Falcon. /noa.al