Transmetuar më 08-01-2023, 23:11

Mbrëmjen e sotme, në “Zemër Luana” kanë qenë të ftuar disa prej aktorëve të njohur si Nik Xhelilaj, Sara Kolami, Bujar Asqeriu. E ftuar ka qenë këngëtarja e mbrëmjes Irini Qirjako.

Gjatë një loje dënimi i Nik Xhelilaj ishte të puthte në buzë një nga vajzat që ndodheshin të ftuara.

Nik zgjodhi të shkojë drejt Irinit dhe t’i dhurojë një puthje në buzë.

Një moment ky që ka shkaktuar shumë të qeshura.