Transmetuar më 08-01-2023, 10:55

Kejvina dhe Efi, të mbyllura tashmë në rilot kanë komentuar lidhur me marrëdhenien mes Luizit dhe Kiarës brenda në shtëpinë e BBV.

Kejvina është shprehur se Kiara është shumë e zgjuar, ndërsa Efi mendon se Luizi ka për ta çuar shumë lart atë në lojë. Të dyja vajzat shprehen skeptike se mund të lidhë diçka mes tyre.

Kejvina: Ai e di që ajo është shumë e brishtë, por ajo është shumë e zgjuar, bravo.

Efi: Pse çfarë po bën ajo.

Kejvina: Se ai me ne s’mund ta bëjë me ne se ne do ktheheshim, tipet si ne.

Efi: Ajo është shumë e zgjuar se e do atë lloj vëmendje.

Kejvina: Normal.

Efi: Dhe ai ka për ta cuar shumë lart, të dy bashkë me njëri-tjetrin. Se unë s’besoj se ka për ta pëlqyer…

Kejvina: Po s’besoj se ka dashuri shumë të madhe.

Efi: Jo moj ça dashurie.