Transmetuar më 07-01-2023, 11:30

Ilary Blasi nuk është aty. Nëse, nga njëra anë, ajo vazhdon të publikojë foto dhe video të pushimeve të saj në Tajlandë, nga ana tjetër iu përgjigjet njëlloj atyre që e akuzojnë, pak a shumë fshehurazi, sepse është përfshirë në hetimin kundër pastrimit të parave në llogaritë e Francesco Tottit.

"Në lidhje me akuzat e bëra nga disa media, avokati Alessandro Simeone, në interes të zonjës Ilary Blasi, saktëson se klientja e tij nuk dinte asgjë për lëvizjet e parave nga dhe për shtetet e huaja të evidentuara në hetimin e gazetës ‘La Verita’ dhe të raportuara si të dyshuara nga organet kompetente.

Prandaj është e pamundur, – vazhdon avokati në emër të Ilary Blasi, – që lajmi të jetë nxjerrë nga zonja Blasi, siç hipotezohet me keqdashje në përpjekjen e ngathët për ta përfshirë në ngjarje për të cilat ajo është krejt jashtë.

Nga ana tjetër, llogaritë e raportuara i përkisnin ekskluzivisht zotit Totti. Bashkëshortja e tij, me besimin që dallon çdo marrëdhënie solide martesore, nuk ka kryer asnjëherë asnjë lloj kontrolli ndaj tyre".