Transmetuar më 06-01-2023, 15:35

TIRANË- Një sherr i ashpër u regjistrua një ditë më parë në BBV 2.

Tani që gjërat janë ‘qetësuar’ disi mes Gentit dhe Oltës, banorët kanë filluar ta analizojnë situatën me ftohtësi.

Luizi është një nga ata që në këtë mes duket se i jep më shumë të drejtë Gentit.

Luizi: Ky burri është 50 vjeç, ka 3 fëmijë, ka një gru zonjë, familje fisnike. Dhe të arrijë ajo ta bëjë të qajë për diçka që se ka bërë, se di asaj bravo i qoftë, por ajo gënjen ditën me diell. Të njëjtën gjë bëri dhe me Zhaklinën.