Transmetuar më 05-01-2023, 09:56

SHBA- Dramë e vërtetë në SHBA. Një familje me tre të rritur dhe pesë fëmijë u gjet e vrarë me armë zjarri të mërkurën brenda një shtëpie në jugperëndim të Jutas. Oficerët mësuan për vdekjet nga të shtënat pasi iu përgjigjën një kontrolli të mirëqenies në një shtëpi në Enoch City, e cila është rreth 245 milje në jug të Salt Lake City.

Të gjithë trupat u gjetën brenda shtëpisë. Hetimi mbetet aktiv, por zyrtarët e qytetit thanë se nuk besojnë se ekziston një kërcënim në vijim për publikun, duke nënvizuar se nuk ka asnjë të dyshuar të lirë. Rob Dotson, menaxheri i Enoch City, tha të mërkurën mbrëma se komuniteti i tij po mban zi për vdekjet e familjes.

“Është e vështirë të përshkruash me fjalë emocionet që kalojnë njerëzit që jetojnë këtu. Ne të gjithë e njohim këtë familje. Shumë prej nesh kanë shërbyer me ta në kishë, në komunitet dhe kanë shkuar në shkollë me këta individë. Dhe kështu, ky komunitet në këtë kohë po lëndohet. Ata ndjejnë humbje; ata ndjejnë dhimbje. Ata kanë shumë pyetje, gjë që është e natyrshme, dhe ata janë këtu për t’i mbështetur," tha Dotson.