Transmetuar më 03-01-2023, 23:52

Publiku ka vendosur që i eliminuar i parë nga shtëpia e “Big Brother VIP 2” është këngëtarja e njohur nga Kosova, Ariana.

Megjithatë ajo ka ende biletën e saj, e cila mund edhe ta kthejë atë sërish në shtëpi.

Publiku vendosi që të shpëtonte nga ana tjetër Efin dhe Mikelën, Gentin dhe Armaldon.