Transmetuar më 03-01-2023, 22:26

Olta ka sqaruar se përse ka nisur ‘lufta’ e saj ndaj Zhaklinës.

Olta: më vjen keq që nuk ishte hapi im drejt Zhkalinës, unë e përqavova dhe bëmë paqe, nuk jam e vcemendur të nis një luftë me dike që smë ka bërë gjë, por veprimi I saj ishte ma laj pak filaxhanin, kjo ishte hedhje doreze hapur, pastaj I thashë më nder rrobat.

Përvec kësaj kur ajo ishte ne rulot nuk shkova kurrë ta sulmoj, do rri me ato që ndihemj mirë. Kurse zhaklina ka bërë të kundërtën, Kur isha në rulot, ka radhur disa herë me thumbe, nuk ka dashur fare ta diskutoj sot. Shpërthimi im ishte te ‘laje goje’

Ti ke thenë do të shkatërroj?

Olta: Këtë e ka thën Luizin, dhe kam imituar atë.

Luizi: unë të jam larguar sa kanë kujtuar se kam dicka tjetër me ty. Kaq mirë jam sjellë me ty

Olta: Unë kur nuk më pëlqen dikush , sillem si u solla me ty.

Arbana: si ka nisur kjo gjë?

Olta: janë 3 pika. Ishte festa hapja. Ajo e ka në natyrë thumbimin. Zhkalinën është hera e parë në jetë që e shoh në këtë shtëpi. Ka qenë një moment ku u ndjeva keq, ku thashë pushoni të dëgjojmë Arbanën, kjo tha po ja dëgjoje ti e na I thuaj përmendësh. E pashë që aty që kjo nuk më ka qejf. Nëse ti vajzë ke problem të shëndeti mendor duhet të na kërkosh falej, sepse e para ke gënjyer, pra I bie që ti ke gënjyer produksionin.

Arbana: ju e dini mirë që keni bërë disa teste, dhe të gjithë e keni bërë me sukses. Kështu që me qetësi. Zhaklina I dha arsyet e saj nuk e bën kjo atë një njeri problematic, dhe aq më pak një njeri të cmendur.

Kristi: në studio pse erdhi?

Arbana: Ajo kërkoi që të fliste me ju.

Zhaklina: unë I shkova Oltës disa herë, të shihja nëse donte paqe.